Tagjaink

Klaszter tagok

EFS Euro Food Service Kft.

Dr. Birkás István Endre
ügyvezető

A cégről

A cég élelmiszer kül- és belkereskedelemmel, valamint fagyasztott- és előhűtött élelmiszerek tárolásával foglalkozik. Telephelyük a Budapesttől 30 km-re fekvő Tahitótfalun található, ahol egy 1300 tonna kapacitású hűtőház, mint logisztikai központ, és egy feldolgozó üzem is működik.

FBZ Hungária Kft.

Baradács László Árpád
ügyvezető

A cégről

A cég 2000-ben történő alapítása óta Európa egyik legmeghatározóbb vízi szárnyas toll- és pehely feldolgozásával foglalkozó vállalatává nőtte ki magát. Kecskeméten található 12000 négyzetméteres központjuk a mai napig az egyik legnagyobb tollüzem Európában.

CBA Kereskedelmi Kft.

Gyelán Zsolt, Krupp József, Breier László, Tóth Imre, Halmschláger Antal, Lekeny György, Lázár Vilmos, Viszokay Árpád
ügyvezetők

A cégről

1992-ben tíz magánkereskedő összefogott egymással annak érdekében, hogy a Közért Vállalat privatizációjában megvásárolhasson 17 élelmiszerüzletet. Az együttműködésüket siker koronázta, mellyel létrejött a CBA-üzletlánc.


GREEN-DIVÍZIÓ Kft.

Kutni József
ügyvezető

A cégről

A Green-Divízió Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú társaság, amely teljes integrációt, átfogó tevékenységet végez hízott liba és hízott kacsa előállításban, így az általuk előállított termékek "termőföldtől az asztalig" egy kézben csoportosulnak.

M. és K. 2000 Kft.

Jeskó Zsuzsanna
ügyvezető

A cégről

A cég a 2010-es évtől termékszerkezetének bővítése érdekében jelentős átalakításokat végzett a baromfifeldolgozó üzemében, mely utat nyitott a hízott vízi szárnyas termékek feldolgozása előtt. Korszerű májfeldolgozó üzemrész kialakításával lehetőség nyílt hízott kacsamáj előállítására.

Merian Foods Kft.

Elekes Lajos
ügyvezető

A cégről

A cég feldolgozóüzemének első csarnokait 1968-ban adták át. A cég termékfejlesztésben mindig is vezető szerepet játszott, több mint két évtizede elsőként kínált a fogyasztók számára libamájkonzervet és vákuumcsomagolt baromfi virslit.

Orosháza Város Önkormányzata

Dávid Zoltán
polgármester

A városról

Magyarországon a baromfiipart elsők között 1896-ban Orosházán alapította meg a B. M. Bernardinelli család, így Orosháza méltán nevezhető a magyar baromfiipar bölcsőjének.Royal Delicatesse Kft.

Missurai Attila
ügyvezető

A cégről

A Royal Delicatesse Hungary Kft. számos elismert élelmiszer márka kiemelt forgalmazója. A Rex Ciborum libamáj és kacsamáj konzervek, a Merian és a a Pick termékei mind kiváló minőségű magyar produktumok.


Jövő Építők TDM Közhasznú Egyesület

Kiss László
elnök

Az egyesületről

Békés megyében néhány éve alakult meg a Jövő Építők Turisztikai Desztináció menedzsment. Működését felfrissítve, új tagokkal kibővülve 2013-ban az egyesület székhelyét áthelyezik Orosházára. Azóta az egyesület felelős Orosháza-Gyopárosfürdő városmarketingjéért.

    KLASZTER ELNÖKSÉG   ELÉRHETŐSÉG
Dr. Birkás Endrebe@efs.hu
30/631-1773
Kutni Józsefkutnijozsef@gmail.com
30/326-0537
Orosz Ferencof@t-online.hu
20/965-6272
Ökrös Marianna - elnökokros.mariann@icloud.com
20/933-8530
Elekes Lajoselekes@merian.hu
30/977-4325